İddiaya göre, Kübra Ece, 29 Ocak akşamı ev arkadaşı Ayşe Ç.’nin doğum gününü kutlamak için Esenyurt’a gitti.

Kardeşi ve 4 arkadaşıyla bir kafede kutlama yapan Kübra Ece, gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşlarıyla Beylikdüzü’ndeki evine döndü.

SOSYAL MEDYADAN TAKİP

Kübra Ece ve arkadaşları saat 04.00'e kadar sohbet etti. İddiaya göre, Ece, Ayşe Ç.’nin bir yakını ile ayrıldığı sevgilisi Mehmet Emre Ş.’nin geçmişte gönül ilişkisi olduğunu öğrendi.

Mehmet Emre Ş.’nin aynı ismi yeninden sosyal medyadan takip ettiğini gören Ece Ş., durumu öğrenmek istediğini söyledi.

BREZİLYALI KADIN

Ece Ş. ve 3 arkadaşı ile 2 otomobille, eski erkek arkadaşının evine gitti. Saat 04.30 sıralarında, eve giren gençler salonda konuşmaya başladı. Ece Ş., konuşma sırasında eski erkek arkadaşına, sosyal medyada takip ettiği kadını sordu.

Bu konuda yaşanan tartışma sırasında, yan odadan Brezilya’ya uyruklu Brezilyalı Luiza Marina Reis C. çıktı.

İddiaya göre, Mehmet Emir Ş., Brezilyalı kadına odadan çıkmaması için uyarıda bulunmuştu. Ancak Luiza Marina Reis C. bir anda odadan çıkınca, Kübra Ece şaşkına döndü. Tartışma alevlenince, sinir krizi geçiren Kübra Ece balkona doğru koştu.

SON ÇABA FAYDA ETMEDİ

Ayşe Ç.’nin erkek arkadaşı Mikail Ö. balkona doğru koşan Kübra Ece’nin peşinde fırladı. Kübra Ece, balkondan kendisini boşluğa bırakırken, Mikail Ö. tutmaya çalıştı. Ancak çabası yeterli olmadı. Kübra Ece’nin düşme anı ve Mikail Ö. olduğu iddia edilen bir kişinin kurtarma çabasını gösteren kamera görüntüleri de ortaya çıktı.

[old_news_related_template title="Kübra Ece’nin ölümünün ardından sosyal medya ayağa kalktı" desc="Televizyon programıyla ünlenen Kübra Ece Avcılar'da hayatını kaybetti. Binanın 4'üncü kattan düştüğü öne sürülen Ece'nin ölümüyle ilgili evdeki 7 kişi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ‘Şüpheli kadın ölümleri artarken soruşturmalar etkin yürütülsün’ diye açıklama yaparken, pek çok sosyal medya kullanıcısı da olayın iç yüzünün aydınlatılmasını istedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/01/iecrop/98595521-3050-4819-9923-0264a2f9ba42_16_9_1643705709.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kubra-ecenin-ardindan-sosyal-medya-ayaga-kalkti-6924464/"]