Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde meydana gelen olay şöyle gelişti:

Evindeki yazar Ergün Poyraz’ı arayan bir şahıs, park halindeki aracına çarptıklarını belirterek çağırdı. Otomobilinin başına gelen Poyraz, herhangi bir hasar var mı diye aracını kontrol etti ancak hasar görmedi.

Bu arada yanına yanaşan, plakası alınamayan bir otomobille gelen üç kişinin saldırısına uğradı. Darp edilen Poyraz yere yığılırken, saldırganlar ise kayıplara karıştı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan Poyraz, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık Ekiplerince Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Poyraz’ın tedbir amaçlı olarak müşahede altına alındığı öğrenildi. Kuşadası polisi saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

[old_news_related_template title="İngiliz istihbarat kurumuna sert tepki: Terör saldırısı 'geliyorum' demiş" desc="İngiltere’nin Manchester kentinde 2017’de 22 kişinin öldüğü intihar saldırısını soruşturan hükümet yetkilisi Lord Anderson, iç istihbarat örgütü MI5’ın saldırı planlarıyla ilgili “önemli ve çok açık” işaretleri göremediğini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/11/iecrop/abedi-2_16_9_1649684483.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/ingiliz-istihbarat-kurumuna-sert-tepki-teror-saldirisi-geliyorum-demis-7068245/"]