Partiden yapılan açıklamada, “Partimizin resmi Facebook sayfası kapatıldı! Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın ‘Covid-19 hakkındaki gerçekleri ve doğruları haykırması’ gerekçe gösterilerek kapatılmıştır. Onlar sesimizi kısmaya çalışsalar da, bizler çok daha gür bir şekilde doğruları söylemeye devam edeceğiz” denildi.

YENİ SAYFA AÇILDI

Partinin açıklamasında yeni Facebook sayfası açıldığı da bildirilerek, "Onlar isteyecek diye pes edecek değiliz. Milli görüş çizgisinde yola devam" ifadelerine yer verildi.



[old_news_related_template title="Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: Toplantıya çağrılmadım" desc="Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, geçtiğimiz gün 6 muhalefet partisi genel başkanının bir araya geldiği toplantıya çağrılmadığını söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/18/iecrop/refah-iha5_16_9_1645204268.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/yeniden-refah-partisi-genel-baskani-erbakan-toplantiya-cagirilmadim-6961298/"]