Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Hafif belirtiler üzerine yaptırdığım Covid-19 testimin sonucu pozitif çıktı. Genel izolasyon tedbirleri gereğince, bir süre çalışmalarımı evden sürdüreceğim. Lütfen aşı ve hijyen tedbirlerimizi ihmal etmeyelim. Birlikte atlatacağız" ifadelerine yer verdi.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zeydan Karalar'a geçmiş olsun mesajını sosyal medyadan iletti. İmamoğlu, "Geçmiş olsun Zeydan Başkanım, acil şifalar dilerim" mesajını paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Geçmiş olsun başkanım. En kısa sürede sağlığınıza yeniden kavuşmanızı temenni ediyorum" dedi.

OSMAN GÜRÜN DE CORONAYA YAKALANDI

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda corona virüs testinin pozitif çıktığının bilgisini vermişti Gürün, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hafif belirtiler üzerine yaptırmış olduğum Covid-19 testimin sonucunun pozitif çıktığını öğrendim. Her zaman olduğu gibi görevimizin başında olup, genel tedbirler gereği çalışmalarımıza evden devam edeceğiz. Herkese sağlık diliyorum.”



[old_news_related_template title="Hulusi Akar da corona virüsüne yakalandı" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra iktidar cephesinden bir isim daha corona virüsüne yakalandı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Covid-19 testinin pozitif çıktığı duyuruldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/06/iecrop/hulusi-akar-1_16_9_1644161808.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/milli-savunma-bakani-akar-coronaya-yakalandi-6935638/"]