Türkmen Mahallesi Ünlü Sokak üzerinde gece saatlerinde aşırı alkollü olduğu ileri sürülen E.K.,  A.G. isimli kadının evine geldi. Evinin önüne geldiği ve A.G.'yi telefonla aradığı iddia edilen E.K., kadını dışarı çağırdı.

Oğlunun evde olduğunu ve gitmesi gerektiğini söyleyen kadın, alkollü adamı bir türlü ikna edemedi. Bu sırada bağırış seslerini duyan A.G.'nin oğlu A.K., iddiaya göre mutfaktan bir bıçak alarak E.K.'nin yanına gitti.

HEM BIÇAKLADI HEM DÖVDÜ

Aralarında sözlü tartışma başlayan ikili bir anda kavgaya tutuştu. İddiaya göre A.K., kapısına dayanan E.K.'yi göğsünden ve karnından bıçakla yaraladı. Hıncını alamayan genç E.K.'yi feci şekilde darp etti.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Ağır yaralanan E.K., ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen A.K. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (İHA)

[old_news_related_template title="Ünlü muhallebicide dehşet anları: Önce bıçakladı, sonra..." desc="Taksim İstiklal Caddesi’nde ünlü bir muhallebiciye gelen şahıs, tezgahtan bıçak alıp tartıştığı muhallebi ustasını karnından bıçakladı. Saldırgan, kanlar içinde sürünerek merdivenlerin girişine yığılan adamı yerde bir süre daha darp etti. Güven Timleri tarafından bıçağıyla birlikte  yakalanan saldırgan tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/27/iecrop/muhallebici_16_9_1648367648.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/unlu-muhallebicide-dehset-anlari-once-bicakladi-sonra-7036754/"]