Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi Keykubat Sokakta ikamet eden Irodakhon Djuraboeva'dan haber alamayan arkadaşı eve geldi. Arkadaşı kapıyı açan olmayınca durumdan şüphelenip çilingir yardımıyla içeri girdiğinde Djuraboevayı kanlar içinde buldu ve ardından polis ve sağlık görevlilerine haber verdi.

İhbar üzerine çağrılan sağlık görevlileri Djuraboeva'yı vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanarak öldürülmüş olduğunu belirledi. Djuraboeva'nın cansız bedeni otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, Djuraboeva'yı öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

AFGAN CİNAYET ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Irodakhon Djuraboeva'yı öldüren, Afganistanlı Noor Muhammed Subhanool (42)  Çumra ilçesi Küçükköy Mahallesi'nde polis tarafından yakalandı. Subhanool'un, ilk ifadesinde, Djuraboeva'yı öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi. (DHA)

Haber alınamayan öğretmen evinde ölü bulundu İlginizi Çekebilir Haber alınamayan öğretmen evinde ölü bulundu

[old_news_related_template title="Haber alınamayan öğretmen evinde ölü bulundu" desc="Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde kendisinden haber alınamayan bir öğretmen evinde ölü bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/16/iecrop/olay-yeri-dha_16_9_1650125736.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/haber-alinamayan-ogretmen-evinde-olu-bulundu-7079194/"]