Olay, Sarayatik Mahallesi'nde bulunan dört katlı bir binanın üçüncü katında meydana geldi. F.A. şüpheli iftara yakın saatlerde kayınvalidesinin evine gitti. Burada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı aile içi tartışma çıktı. Cinnet geçirdiği iddia edilen F.A. belinden çıkardığı tabancayla kurşun yağdırdı.



Olayda F.A.'nın kayınvalidesi Zerif Doğan (80) ve baldızı Gülay Doğan (60) hayatını kaybederken, evde bulunan bir çocuk ağır yaralandı.

Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun duran kalbi doktorların müdahalesiyle çalıştırıldı. Çocuğun, katilin diğer baldızının 10 yaşındaki oğlu Ali Tayyip Demirbağ olduğu öğrenildi.



"EVE GİT, ANNENİ VE KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜM"

Öte yandan Fırat A.'nın, dün gece olaydan sonra eşi Cemile A.'yı arayarak, "Annen ile kız kardeşini öldürdüm; eve git, görürsün" dediği ortaya çıktı.

EŞİNİN ÜZERİNE KUMA GETİRTMEK İSTEMİŞ

Fırat A.'nın, eşi Cemile A.'nın üzerine iki çocuklu kuma getirmek istediği ve eşinin bu nedenle evden ayrılarak, annesinin yanına gittiği öne sürüldü.  Olay yerinden kaçan Fırat A.'nın bir süre önce cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi. (İHA-DHA)