Hacı Hüseyin Mahallesi'nde bulunan lunaparkta, dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, eğlence treni raylardan çıkarak devrildi. Kazada Giresun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli komiser yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe ile Özel Harekat polisi eşi Samet Dilekçe (31) ile Fatma Akbaş (39) ve Yaren Akbaş yaralandı.

BİR YIL ÖNCE EVLENMİŞLERDİ

Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, ağır şekilde yaralanan Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Eşi polis memuru Samet Dilekçe ile trende bulanan, Yaren Akbaş ile Fatma Akbaş'ın sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. Samet Dilekçe ile hayatını kaybeden eşi Sinem Gülşen Dilekçe'nin 1 yıllık evli oldukları öğrenildi.



3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı'ya başsağlığı diledi. Kazada ikisi emniyet mensubu, toplam 4 kişinin yaralandığını belirten Vali Ünlü, "Doktor arkadaşlarımızın bütün müdahalelerine rağmen komiser yardımcısı evladımızı maalesef kaybettik.

Hepimizin başı sağ olsun. Arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar ama maalesef genç yaşta bir personelimizi kaybettik. Acımız büyük, üzgünüz. Yaralılarımızın durumu iyi, ikisi hafif yaralı. Rahmetli komiser yardımcımızın eşi taburcu oldu ama maalesef bir personelimizi kaybettik" dedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişini gözaltına alındığı belirtildi.

[old_news_related_template title="Danimarka’da lunaparkta rollercoaster raydan çıktı" desc="Danimarka’nın Aarhus'ta bulunan lunaparktaki rollercoaster (lunapark treni) raydan çıktı, olayda 14 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti, 13 yaşındaki bir çocuk ise yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/14/iecrop/dani-iha_16_9_1657831469.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/danimarkada-lunaparkta-rollercoaster-raydan-cikti-7249790/"]