Kaza, Mardin Ömerli karayolunda Hop geçidi mevkiinde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde 2 hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği, 3'ü ağır toplamda 6 kişinin yaralandığını belirledi.


Araçlarda sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerinde yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından hayatını kaybeden vatandaşlar devlet hastanesi morguna kaldırılırken yaralılar ise tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Kazada ağır yaralı olarak devlet hastanesinde tedavi altına alınan bir kişinin yaşamını yitirmesiyle, kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Yaralı 5 kişinin tedavisi sürüyor.

TABUTUNA DUVAK KONULDU

Kazada hayatını kaybeden ve aralarında gelin adayının da olduğu dört kişi gözyaşları arasında toprağa verildi. Evlilik hayali kuran Zeliha Balamur (32) da meydana gelen kazada hayatını kaybederken, aynı kazada nişanlısı İdris Yeşilmen ise yaralandı. Kazada ölen genç kadının cenazesi, tabutuna konulan duvağı ile son yolculuğuna uğurlandı.



ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kazada, Zeliha Balamur, Leyla Balamur (38), ile Hadra (56) ve Ata Akgül (66) hayatını kaybetti, Tubanur (25), Elif (26) ve Merve Akgül (20) ile İdris (27) ve Ramazan Yeşilmen (22) ise yaralandı.

BUGÜN KINA GECELERİ VARMIŞ

Zeliha Balamur ile İdris Yeşilmen'in bu gece kına gecelerinin olduğu öğrenildi. Kazada ölen Zeliha Balamur ve kuzeni Leyla Balamur'un cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Saruhan Camisinde kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi. Kazada ölen diğer 2 kişi de gözyaşları arasında toprağa verildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Antalya'da korkunç kaza! Ambulans ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı" desc="Antalya'da ambulansla otomobilin çarpıştığı kazada, 3'ü sağlık görevlisi 5 kişi yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/19/iecrop/resim1_20068940_16_9_1647689075.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/antalyada-korkunc-kaza-ambulans-ile-otomobil-carpisti-5-yarali-7021285/"]