Manavgat ve Alanya ilçeleri arasında sınır olan Alara Çayı'nın denize döküldüğü boğaz mevkisine olta salan amatör balıkçılar, ikinci kez köpek balığı yakaladı.

Köpek balığını sahile çeken balıkçılar, sonra kuyruğundan tutup, denize bıraktı. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, balıkçılardan birinin "Yine köpek balığı yakaladık ama bunu salacağız" dediği, diğerinin de "Bunu hemen salıyoruz arkadaşlar. Bir daha gelme, lütfen bir daha gelme" diyerek köpek balığını denize bıraktığı anlar yer aldı. (DHA)

[old_news_related_template title="Saros Körfezi'nde yarım tonluk köpek balığı yakaladılar" desc="Çanakkale'de kılıç balığı avlamak için Saros Körfezi'ne açılan balıkçı İlker Özdemir ve üç arkadaşı, 3.5 metre boyunda ve yarım ton ağırlığında camgöz cinsi köpek balığı yakaladı. Balıkçılar, oltaya takılan köpek balığını 40 dakikada çekebildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/03/iecrop/resim6_20181955_16_9_1648989371.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/saros-korfezinde-yarim-tonluk-kopek-baligi-yakaladilar/"]