Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde önceki akşam saat 22.30 sıralarında sokakta karşı karşıya gelen gençler arasında yan bakma meselesi nedeniyle tartışma başladı.

Tartışma alevlenince taraflar tekme tokat birbirine girdi. Bir süre devam eden yumruklu ve tekmeli kavgayı sokakta oturanlar ayırmaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı. O sırada taraflardan biri yanındaki bıçağı çıkararak kavga ettiği genci bacağından bıçakladı.

Saldırgan olay yerinden kaçarken bacağından yaralanan genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri bıçaklı şahsı yakalamak çalışma başlattı. Gençleri yumruklu ve tekmeli kavgası ile bıçaklanma anları bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Yan bakma kavgasında kan aktı" desc="Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre yan bakma kavgasından çıktığı iddia edilen kavgada bıçaklanan 1 kişi tedavi altına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/31/iecrop/2-3_16_9_1648709589.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/yan-bakma-kavgasinda-kan-akti-7044729/"]