Olay, Maltepe, Zümrütevler Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre geçtiğimiz cumartesi günü 02.00 sıralarında, bir otomobilin alarmı çaldı.

Otomobil sahibi Besim K. alarm sesini duyunca koşarak aşağıya indi. Sese uyanan Besim K.'nın yakınları da dışarıya çıktı. Otomobil kapısını açmaya çalışan şüphelinin kaçtığını gören Besim K. ve yakınları, şüpheliyi kovalamacaya başladı. Sokakta yaşanan kovalamacanın ardından şüpheli Çetin Gül, Besim K’nın yakınları tarafından yakalandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Mahalle sakinleri de sesler üzerine sokağa çıkınca Çetin Gül, tekme ve yumruklarla darp edildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis, Çetin Gül’ü mahalle sakinlerinin elinden aldı. Hastaneye kaldırılan Çetin Gül yoğun bakıma alındı. Ancak kurtarılamadı.

8 GÖZALTI

Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri Besim K., aile üyeleri ve mahalle sakinlerinden 3 kişinin de arasında bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı.

45 SUÇ KAYITLARI VAR

Gözaltına alınan Besim K., Ceyda K., Nuriye K., Orhan K., Cüneyt A. ve Mesut Ç.’nin toplam 45 suç kaydı olduğu öğrenildi. Yaşları küçük öğrenciler S.K. ile M.E.  ise Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

[old_news_related_template title="Hırsızlık yaparken yakalanan zanlıyı linçten jandarma kurtardı" desc="Elazığ'da bir eve giren hırsızlık zanlısı mahalleli tarafından yakalandı. Zanlıyı mahallelinin linç girişiminden jandarma kurtardı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/21/iecrop/2-11_16_9_1647858548.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/hirsizlik-yaparken-yakalanan-zanliyi-lincten-jandarma-kurtardi-7024603/"]