Sarıyer Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı Caddesi’nde 29 Mart tarihinde gece saatlerinde Taşkın Ü. ile husumetli olduğu Serkan D. ve Sidal S. arasında tartışma çıktı. Bir dükkânın önünde başlayan tartışma kavgaya döndü.

Taraflar birbirlerine tekme tokat saldırdı. Tarafları diğer arkadaşları ayırırken, olay yerinden uzaklaşan Taşkın Ü. bir süre sonra silahla dükkâna döndü.

Kısa süreli tartışmanın ardından silahını çeken Taşkın Ü., kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan Serkan D. ve Sidal S. yaralandı. O sırada denetimde olan Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri olay yerine gelerek Taşkın Ü.’yü etkisiz hale getirdi. Yaralılar ise ambulansla hastaneye sevk edildi.

SUÇ KAYDI KABARIK ÇIKTI

Polis merkezine getirilen Taşkın Ü.’nün 7 suç kaydı ve arandığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Taşkın Ü adliyeye sevk edilirken, kavga anı ve Taşkın Ü.'nün karşısındakilere silahla ateş açtığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. (İHA)

[old_news_related_template title="İstanbul'da silahlı çatışma: 1'i ağır 9 yaralı" desc="İstanbul Zeytinburnu’nda 2 aile arasında boşanma nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 9 kişi yaralandı. Olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için polis çevrede geniş çaplı operasyon başlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/29/iecrop/zeytinburnu_16_9_1648553372.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/istanbulda-silahli-catisma-1i-agir-5-yarali-7041076/"]