Edremit ilçesi, Altınkum Mahallesi, Dalyan mevkisindeki dolmuş durağındaki şoförler, sahile park edilen hafif ticari aracın yanında hareketsiz yatan kişiyi görünce, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, bu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis cesedin emekli ve evli olduğu belirtilen Mustafa Acar'a ait olduğunu tespit etti.

Savcının incelemesinin ardından Mustafa Acar'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Polis, şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

[old_news_related_template title="Büyükçekmece'deki cesetle ilgili dehşete düşüren detaylar" desc="İstanbul’da sahte gözaltı kararı ile 2 polis tarafından alıkonularak Şişli’de Yavuz Y.’ye teslim edilen; emniyet birimlerinin kurduğu özel ekip tarafından Büyükçekmece’de cesedine ulaşılan Murat Kartal’ın ilk incelemede yüzüne sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/07/iecrop/buyuk_16_9_1644264544.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/buyukcekmecedeki-cesetle-ilgili-dehsete-dusuren-detaylar-6938777/"]