Edinilen bilgiye göre Sivas’tan Yozgat istikametine giden araç sürücüsü M.G., Akdağmadeni ilçesi Gökdere Köyü yakınlarında, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak refüje düştü.

Kazada sürücü M.G. ile araç içerisinde bulunan E.A.G., Z.A.G., ve H.S.G., yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Akdağmadeni Devlet Hastanesine sevk edilirken yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

[old_news_related_template title="Aracın önünü kesip çocuklu kadına dehşeti yaşattı" desc="Kağıthane'de trafikte tartıştığı genç kadın ve çocuğunun olduğu otomobilin aniden önünü kesen bir şahıs, araca tekme ve yumruklar atıp tehditler savurdu. Şahsın yanındaki kadın tarafından güçlükle sakinleştirildiği olayda korku dolu o anlar kameralara yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/25/iecrop/3-4_16_9_1650871716.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/aracin-onunu-kesip-cocuklu-kadina-dehseti-yasatti-7095781/"]