Olay, Doğanşehir ilçesine bağlı Kurucaova Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 18 yaşındaki Eray Tatlı dağda hayvan otlatırken, kene ısırması sonucu rahatsızlandı.

Rahatsızlanan genç hastanesine kaldırıldı. Buradaki ilk tedavisinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edilen talihsiz genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Cenazesi Doğanşehir ilçesine getirilen talihsiz genç Kurucaova mezarlığında toprağa verildi.

[old_news_related_template title="Maymun çiçeği hastalığı (monkeypox) hızla yayılıyor: Hastalanana tecrit kararı geliyor" desc="Dünya 6 milyondan fazla insanın ölümüne sebep olan corona virüsü ile mücadelesine devam ederken, başta Avrupa ülkeleri ve ABD ile Kanada olmak üzere onlarca ülkede tespit edilen maymun çiçeği hastalığı ile karşı karşıya kaldı. Dün üç ülke daha vaka tespit ettiklerini açıklarken ülkeler karantina kararlarını duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/23/iecrop/virus-reuters1_16_9_1653278797.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/maymun-cicegi-hastaligi-monkeypox-hizla-yayiliyor-hastalanana-tecrit-karari-geliyor-7150408/"]