Kartal'da görev yaptığı 10 NO'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde öldürülen bir çocuk annesi Ömür Erez'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Erez, önce Yalı Mahallesi Topselvi'deki baba ocağına getirildi. Cenazede Ömür Erez'in annesi Gülsüm Erez dakikalarca kızının tabutu başında gözyaşı döktü.



Burada helallik alındıktan sonra da cenaze namazının kılınması için Hacı Ahmet Camii'ne götürüldü. Erez'in cenazesine İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Erez'in yakınları ve arkadaşları katıldı.

Cenazede anne Gülsüm Erez, 9 yaşındaki torunu ile birlikte kızının tabutu başında dakikalarca gözyaşı döktü. Kızının tabutuna sarılarak gözyaşı döken anne Gülsüm Erez'e komşuları koluna girerek teselli etti.

İkindi vakti kılınan cenaze namazında konuşan cami imamı, Diyanet Başkanlığı olarak hemşire Ömür Erez'i şehit kabul ettiklerini ifade etti. DHA

[old_news_related_template title="Hemşire Ömür Erez’in katili mahkemeye sevk edildi" desc="İstanbul Kartal’da bir aile sağlığı merkezinde hemşire Ömür Erez'i silahla vurarak öldüren Rahmi Uygun “tasarlayarak öldürme” suçundan, Uygun’a yardım ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Musa T. ise “tasarlayarak öldürmeye yardım etme” suçundan tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/21/iecrop/omur-erez_16_9_1642774900.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/hemsire-omur-erezin-katili-mahkemeye-sevk-edildi-6903522/"]