TBMM’de muhalefet kulisinde çalışan personel Sezgin Okur geçirdiği kalp krizi sonrası hayata veda etti.

CHP, MHP ve İYİ Partili vekiller birlikte çektirdikleri fotoğrafları yayınlayarak taziye dileklerini ilettiler. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ise 2 gün önce kuliste çekilen son fotoğrafı paylaştı ve “Bu resim 2 gün öncesinin. Sezgin kardeşim dedi ki ‘Vekilimle seçimlere çalışacağız’ İşte bir var bir yok. Çok üzüldüm. TBMM emektarlarımızdan Sezgin Okur kardeşimiz geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun…” diye yazdı.



MECLİS’İN EMEKTARI…

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel “Çok uzun yıllar birlikte çalıştığımız Meclisimizin emekçilerinden Sezgin Okur’u kalp krizi nedeniyle kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” mesajını paylaşırken CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ise “Meclis’imizin emektarlarından Sezgin Okur’u geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Mekanı cennet olsun. Ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” diye yazdı.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise “Ne yaptın Sezgin... çok erken...” diye üzüntüsünü dile getirdi. İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, “TBMM muhalefet kulisinde bizlere hizmet veren, çalışkan ve saygılı bir kardeşimdi Sezgin. Ani bir kalp krizi sonucu vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Sezgin Okur kardeşimizin ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.