Hükümete yakın Diriliş Postası Gazetesi'ne konuşan Fatih Erbakan, “Bizim için önemli olan temel prensiplerimize uygun icraatların yapılmasıdır. Bunlar arasında dış politika ve ekonomi örnekleri önemli yer kapsıyor. Bu şartlar yerine getirilecek olursa, kim ya da hangi partinin yaptığı ayırt edilmeden üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız'' dedi.

'KARARLI OLDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTERİM'


Erbakan sözlerini şöyle sürdürdü: "Ancak Ak Parti 15 yıldır kendilerine has çizgiyle devam ediyor. Bu nedenle alternatif bir parti kurulmasının kaçınılmaz olduğu görülüyor. Şunu da söylemekte fayda var ki henüz ekip oluşturulup plan yapılmadı. Necmettin Erbakan’dan bize kalan sorumluluğu yerine getirmeye kararlı olduğumuzu belirtmek isterim. Saadet Partisi şu an Milli Görüş çıkarlarından uzaklaşmış durumda olduğu için bizlerde davamızı devam ettirmek için elimizi taşın altına koyacağız”

[old_news_related_template title="Davutoğlu suskunluğunu bozdu! Çok konuşulacak açıklamalar" desc="Konya'da yayın yapan ve Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen Kanal 42 Televizyonuna konuşan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Kendisine yönelik AKP içerisindeki 'kampanyadan' sosyal medyadaki trollere, Stratejik Derinlik diye isimlendirilen kendi dönemindeki dış politikadan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e yönelik tartışmalara kadar birçok konuda çarpıcı yorumlarda bulunan Davutoğlu özetle ''AKP kendi değerlerini hızla zayıflatıyor... Yapılan şey itibar suikastidir, bizi üzen dostlarımızın suskunluğudur'' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/davutoglu-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/davutoglu-suskunlugunu-bozdu-1882735/"]