Meteoroloji'nin günler öncesinden uyarısını yaptığı soğuk ve yağışlı hava, Ordu'yu etkisi altına aldı.



Kentin sahil ve orta kesimlerinde yağmur etkili olurken, yükseklerde ise karla karışık yağmur ve kar yağdı. Akkuş, Aybastı, Gürgentepe, Kumru, Korgan, Mesudiye, Çamaş, Kabadüz ve Gölköy ilçelerinin yüksek kesimleri etkili olan kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplandı.



Kar yağışı Bayburt'ta kent merkezini beyaza bürüdü, Artvin'in Şavşat ilçesine ise mevsimin ilk karı düştü.

SİNOP DA BEYAZA BÜRÜNDÜ

Sinop'ta kar yağışının ardından yüksek kesimler beyaza büründü.
Kentte iki gündür etkili olan soğuk havanın ardından Ayancık, Türkeli ve Saraydüzü ilçelerinin yüksek kesimlerine kar yağdı.  (DHA)

[old_news_related_template title="Meteoroloji'den uyarı: Kar ve fırtına geliyor" desc="Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu tahminlerine göre yurdun büyük bölümünde bugün kar yağışı görülecek. Ülkenin batı kıyılarında ise kuvvetli rüzgar bekleniyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/20/shutterstock_181434689_16_9_1580878043.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/son-dakika-meteorolojiden-uyari-kar-ve-firtina-geliyor-7530789/"]