Serdar Dursun’u kadrosuna katan Fenerbahçe, bir golcü transferi daha yapmak istiyor. Listenin başında eski golcüsü Vedat Muriqi var. Sarı lacivertliler, Lazio’da bekleneni veremeyen Muriqi’i kiralamak için girişimlerini hızlandırdı. Fener, İtalyan kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Forvet listesindeki diğer bir isim ise geçen sezon Braga’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Sporting Lizbon’da olan Sloven forvet Andraz Sporar. Fener, Sporting Lizbon kulübüyle temasa geçti. Belçika basınından Gazet van Antwerpen Metropool Stad’da yer alan haberde F.Bahçe’nin Antwerp’ten Portekizli sağ bek Aurelio Buta’yı istediği belirtildi. Sarı-lacivertli ekibin bu transfer için kadroda düşünülmeyen Michael Frey’i takasta kullanabileceği öne sürüldü. [old_news_related_template title="Michael Frey Fenerbahçe'den ayrıldı, Belçika'ya gitti" desc="Geçtiğimiz sezonu Belçika ekibi Waasland-Beveren'de kiralık olarak geçiren Michael Frey, yine aynı ülkeden Royal Antwerp'e bu kez bonservisi ile birlikte transfer oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/17/iecrop/depophotos_16852194_16_9_1623951800.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/michael-frey-fenerbahceden-ayrildi-belcikaya-gitti-6492215/"]

RANGERS'TAN SAMUEL'E KANCA

Kanarya'nın geçen sezon devre arasında QPR’den transfer ettiği Osayi Samuel’e İskoç temsilcisi Glasgow Rangers resmen talip oldu. Glasgow Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard’ın 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda görmek istediği ve İskoç temsilcisinin sarı-lacivertli kulübe resmi teklifini ilettiği belirtildi.

MARCO SİLVA BEKLEMEDE

Fenerbahçe yeni teknik direktör arayışlarına hız verdi. Yöneticiler, 43 yaşındaki Portekizli teknik adam Marco Silva ile masaya oturdu. Marco Silva’nın menajeri Carlos Gonçalves ile İstanbul’da görüşüldüğü öğrenilirken 2+1 prensip anlaşmaya varıldığı belirtildi. 2 yıldır takım çalıştırmayan Silva, 2019-20 sezonunda Everton’da görev yapmış, ardından hiçbir takımda çalışmamıştı.