
Şüpheliler, bu kez saat 04.00 sıralarında Çerkezköyde Atatürk Caddesindeki bir kuyumcunun önüne geldi. Ellerinde kesici alet, levye ve çuval bulunan şüpheliler, otomatik kepenkleri açmaya çalıştı.
Cadde esnafının fark ettiği şüpheliler, soygunu yapamadan yine araçla kaçtı. Yaşananlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Polis ekipleri, soygun girişiminin yaşandığı her iki bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alıp, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)
[old_news_related_template title="Kar maskeli 5 hırsız 700 bin TL’lik soygun yaptı" desc="İstanbul Başakşehir’de bir telefoncuya giren kar maskeli 5 hırsız, 15 dakikada 700 bin TL’lik soygun yaptı. İş yerinde yaşanan hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/13/iecrop/hiriz_16_9_1657693275.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kar-maskeli-5-hirsiz-700-bin-tllik-soygun-yapti-7246221/"]