sozcu.com.tr/DIŞ HABERLER

İnsanların hayatlarındaki en önemli günlerden biri olan düğün törenleri, ilgi odağının gelinde ve damatta olduğu kutlamalar olarak bilinir. Oldukça yoğun ve can sıkıcı bir "evliliğe hazırlık sürecinden" geçen çiftler, azımsanmayacak miktarda paralar harcayarak hayallerinin düğünüyle dünya evine girer. Peki ya bu özel gün, bir başkasının özel günü için yapılmış bir organizasyona dönüşürse?

Anonim bir kullanıcı tarafından dünyaca ünlü forum sitesi Reddit'e yüklenen bir fotoğraf, düğün konseptine dair kuralları herkese yeniden sorgulattı.

Fotoğrafta, düğün töreni düzenlenen bir gelin ve damat ile bir davetlinin sevgilisine evlilik teklifi yaptığı görülüyor.

Kimileri için oldukça normal ve hatta romantik görünen bu hamle, gelinin ve damadın düğününü "bastırdığı" gerekçesiyle ayıplandı.

Heyecanlı ikilinin bu hareketleriyle, gelinden ve damattan rol çaldığı düşünülüyor.

Reddit'te tartışmaya açılan konuda farklı görüşler ileri sürüldü. Kimileri bunun evlilik törenindeki romantizimden fırsatla yapılmış bir hamle olduğunu düşünürken, kimileri de teklifin, düğüne yapılmış bir süikast olduğu görüşünde...

Bir Reddit kullanıcısı, "Teklifi yapan çift evlendiğinde, evli olan çift hamilelik müjdesi verecek. Ve bu döngü böylece sürüp gidecek" görüşünü savundu.

Kimi kullanıcılar da, gelinin gülüşünü sorgularken, teklifi alan kadının utançtan ağladığını ileri sürdü.

Peki sizce bu hareket, masumca yapılmış romantik bir teklif mi, yoksa hiçbir zaman affedilmeyecek bir gaf mı?

Son olarak, bu durumdan en çok kim mutsuz oldu bilinmez... Gelin mi, damat mı, evlilik teklifi eden erkek mi, yoksa evlilik teklifi alan kadın mı?

Siyasi tartışmalar Agar.io oyununa taşındı

Siyasi tartışmalar Agar.io oyununa taşındı