Erdoğan’ın çözüm süreci devam ederken PKK’nın silah yığınağı yaptığına dair sözlerine tepki gösteren İnce, “PKK silah yığınağı yaparken sen ne yaptın o arada, bostan korkuluğu muydun? PKK silah yığınağı yaparken sen ayakkabı kutularına dolar mı saklıyordun?” diye sordu.

Muharrem İnce'den olay olacak sözler

Muharrem İnce'den olay olacak sözler


 

TBMM’de yaptığı basın toplantısında, Türkiye’nin ‘ciddi bir terör sorunu’ olduğunu kaydeden İnce, şöyle devam etti: “Ama Türkiye’nin daha önemli bir sorunu var; Türkiye’nin Recep Tayip Erdoğan sorunu var. Türkiye bu sorunu çözmeden hiçbir sorununu çözemez. Ama ne yazık ki siyaset bu sorunu çözemiyor. Bu siyasetin alanının ötesine geçti, tababetin sorunu oldu.”

Erdoğan’ın yarattığı ve siyasetin çözemediği sorunu bilimin çözmesi gerektiğini savunan İnce, “Adli tıbbı, bilimi, Yargıtay başsavcısını göreve davet ediyorum” ifadesini kullandı.

 



TBMM Cemal Gürsel’e neyi uyguladıysa…
Türkiye’nin dördüncü cumhurbaşkanı Cemal Gürsel’in 36 uzman doktorun hazırladığı bir sağlık raporuyla 1966 yılında görevden alındığını hatırlatan İnce, “Cemal Gürsel’e TBMM neyi uyguladıysa Recep Tayyip Erdoğan’a da onu uygulamalıdır. Çözüm budur” diye konuştu.

Erdoğan'ı topa tuttu!

Erdoğan'ı topa tuttu!