Kaza, saat 23.30 sıralarında, Güney Çevreyolu üzerinde, Mamak yakınlarında gerçekleşti. Gölbaşı istikametine seyreden Haydar D. yönetimindeki 29 DH 458 plakalı otomobil yola çıkan şahsa çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil yaklaşık 400 metre sürüklendikten sonra yan yattı. Kazada, otomobilin çarptığı şahıs ile araçtaki 5 kişiden biri hayatını kaybetti. Araçtaki diğer 4 kişi ise yaralandı.

Olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Aracın sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırılırken diğer yaralılar olay yerinde ayakta tedavi edildi. Otomobilde arka koltukta oturan ve Ankara Üniversitesi’nde memur olduğu öğrenilen Ahmet G. isimli şahıs sıkıştığı yerde, otomobilin çarptığı kimliği belirsiz vatandaş ise yol üzerinde hayatını kaybetti.

Otomobildeki 5 kişinin Erzurum’dan Eskişehir’e seyahat ettiği öğrenildi. Kazadan hafif yaralı kurtulan şahısların ekiplere, yolda karşılarına bir anda bir karaltı çıktığını ardından kazanın yaşandığını söyledikleri belirtildi. Cesetler cenaze aracıyla hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.