Kasımpaşa Galatasaray maçı bu akşam 20.15'te Lig TV'den canlı yayında. Süper Lig'in 13. haftasında yeni hocası Mustafa Denizli ile ilk resmi maçına olan Galatasaray, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Kasımpaşa Galatasaray maçı canlı izle linki haberimizde.

Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 7 puan gerisinde kalan Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırmış ve takımın başına Mustafa Denizli'yi getirmişti. Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli, 3. kez geldiği Galatasaray teknik direktörlüğünün ilk resmi maçına bu akşam çıkıyor. Kasımpaşa Galatasaray maçını aşağıda verdiğimiz linkten canlı izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa Galatasaray maçı canlı izle - Lig TV izle

Spor Toto Süper Lig 13. haftasında Kasımpaşa Galatasaray maçı 29 Kasım Pazar günü 20.15'de başlayacak. RTE stadında oynanacak Kasımpaşa Galatasaray maçında hakem Halis Özkahya düdük çalacak. Halis Özkaya'nın yardımcılıklarını Kamil Yılmaz ile Hakan Yemişken yapacak, 4. hakem olarak ise Mustafa Emre Eyisoy görev yapacak.

Kasımpaşa Galatasaray maçı muhtemel ilk 11'leri


Kasımpaşa: Ramazan Köse, Erhan Kartal, Vasil Bozhikov, Cristian Titi, Olivier Veigneau, Ryan Donk, Andre Castro, Tunay Torun, Ezequiel Oscar Scarione, Adem Büyük, Eren Derdiyok

Galatasaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Hakan Balta, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Lukas Podolski, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Burak Yılmaz