[caption id="attachment_959217" align="alignleft" width="670"] Foto: DHA[/caption]

 

Kar maskeli bir kişi, sokakta kovaladığı 27 yaşındaki Neriman Hügül'ü sığındığı 3 katlı apartmanın girişinde pompalı tüfekle göğsünden ve koltuk altından vurup öldürdü.

Olay, Suriyeli sığınmacıların da yoğun olarak yaşadığı Yeşilyuva Mahallesi'nde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre yüzünde kar maskesi bulunan bir kişinin kovaladığı Neriman Hügül, dar bir sokaktaki 3 katlı apartmana sığındı. Kadını kovalayan saldırgan, apartmanın girişinde Neriman Hügül'e pompalı av tüfeğiyle peş peşe ateş etti. Göğsüne 2 ve koltuk altına 1 kurşun isabet eden Neriman Hügül, olay yerinde hayatını kaybetti. Maskeli saldırgan ise kaçarak izini kaybettirdi.

Cinayet ihbarı üzerine mahalleye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Ekiplerin inceleme yaptığı apartman girişinden yanık kokusu gelirken, olay yerinde delil toplama çalışması yapıldı. Polisin ifadesine başvurduğu mahalle sakinleri, öldürülen Neriman Hügül'ü tanımadıklarını söyledi. Kar maskeli cinayet zanlısının kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili soruşturmaya da çok yönlü olarak devam ediliyor.