Show Tv,'den canlı yayınla Türkiye İzlanda maçı. Fransa'ya direk gitmek için çıkacağımız son grup maçı Türkiye İzlanda maçı. Avrupa Kupası eleme gruplarında son maçımız Türkiye İzlanda maçını online internetten seyretmek için aşağıdaki Show TV canlı izle linkini kullanabilirsiniz.

Show TV izle Türkiye İzlanda maçı canlı izle 

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri son maçında bugün İzlanda ile Konya’da karşılaşıyor. Kötü başladığı grup maçlarında sonradan açılan Türkiye Milli Takımı, müthiş bir geri dönüşe imza atıp grupta iddialı hale gelmişti. 21.45’te başlayacak Türkiye İzlanda maçını İtalyan Gianluca Rocchi yönetecek. Milli Takımımıza, Play-Off için beraberlik yetecek ancak sahadan galip ayrılmamız en iyi üçüncülük yolunda bize büyük avantaj sağlayacak. Türkiye İzlanda maçını Show Tv yayınlıyor.

TÜRKİYE'NİN FRANSA'YA DİREK OLARAK NASIL GİDER?
İzlanda ile kritik maça çıkacak olan Türkiye’ye play-off yetiyor. Ancak Milli Takım, EURO 2016’ya direkt olarak da gidebilir. Play-off’a kalmadan Fransa’ya gitmenin yolu 3. aşamadan oluşuyordu. Bu aşamalardan ilki olan İspanya'nın Ukranya'yı yenmesi dün gece gerçekleşti.

1- İspanya’nın Ukrayna’ya yenilmemesi
2- Kazakistan’ın Letonya’yı yenmesi
3- Türkiye’nin İzlanda’yı mağlup etmesi

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI MUHTEMEL İLK 11

Stat: Konya Torku Arena
Hakemler: Gianluca Rocchi, Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini (İtalya Futbol Federasyonu)

Türkiye: Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Serdar Aziz (Bursaspor), Hakan Balta (Galatasaray), Caner Erkin (Fenerbahçe), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Selçuk İnan (Galatasaray), Hakan Çalhanoğlu (Bayer 04 Leverkusen), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Arda Turan (Barcelona), Cenk Tosun (Beşiktaş)

İzlanda: Ögmundur Kristinsson (Hammarby), Birkir Már Sævarsson (Hammarby), Ragnar Sigurdsson (FK Krasnodar), Kári Árnason (Malmö), Gylfi Thór Sigurdsson (Swansea City), Ari Freyr Skúlason (OB Odense), Jóhann Berg Gudmundsson (Charlton Athletic), Aron Einar Gunnarsson (Cardiff City), Theódór Elmar Bjnarnason (Danish club AGF), Alfred Finnbogason (Olympiakos), Kolbeinn Sigthórsson (Nantes)