İşte Benim Stilim 3. sezonunun 7. haftasında dün akşam eleme heyecanı vardı. İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusu cevabını gece geç vakitlerde buldu. İşte Benim Stilim yarışmasına veda eden isim belli oldu. İşte Benim Stilim'de elenen yarışmacının ismini İvana Sert'in verdiği oy belli etti.



İşte Benim Stilim eleme gecesine konuk jüri olarak iki ünlü isim katıldı: Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu. İkili yarışmaya ayrı bir renk katarken Murat Başoğlu yaptığı esprileriyle izleyenleri güldürmeyi başardı. Murat Başoğlu, İşte Benim Stilim'in gala gecesinde Survivor All Star konseylerindeki gibi Uğurkan Erez'in ismini kağıda yazarak adadan göndermek isteyince ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. İşte Benim Stilim'de kim elendi? İşte Benim Stilim'e veda eden isim kim oldu? İşte Benim Stilim jürileri oylarını nasıl kullandı?

Öykü Serter'in başarılı sunumu ile devam eden İşte Benim Stilim yarışmasına Ivana Sert'in yaptığı Stick Pop Dans gösteri damgasını vurdu, izleyenleri büyüledi. Ayrıca Reyhan Karaca, Emir ve Gülçin Ergül seslendirdikleri şarkılar ile İşte Benim Stilim'de eğlenceli dakikalar yaşattılar.

İŞTE BENİM STİLİM ELEME ANI: JÜRİLERİN OYLARI


İşte Benim Stilim'de eleme için jürinin karşısına iki isim çıktı: Didem Ezgi Akın ve Zeynep Karaca. İşte Benim Stilim'de yarışmaya veda edecek ismi jürinin vereceği oylar sonucu belli olacak.

İşte Benim Stilim'de jürinin oy dağılımı ve yarışmaya veda eden isim;

Murat Başoğlu ve Deniz Akkaya, Didem elensin dedi.
Nurella, Zeynep elensin dedi.
Kemal Doğulu, Zeynep elensin dedi.
Uğurkan Erez, Didem elensin dedi.
Bu sonuçlara göre Didem ve Zeynep için ikişer oy verildi. Böylece İşte Benim Stilim'e veda edecek ismi belirleyecek kişi İvana Sert oldu. İvana Sert'in verdiği oy ile yarışmaya veda eden isim Didem olmuş oldu.

İşte Benim Stilim'in 3.Sezon 7.Haftasında yarışmaya veda eden isim Didem Ezgi Akın oldu.