Sevgili okuyucularım, ülkemizin önemli oyuncularından ‘binbir surat’ lakaplı duayen tiyatro sanatçısı, ünlü oyuncu Atilla Arcan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. 1945 doğumlu Atilla ağabey, örnek sanatçı kişiliği, hümanist yaşam felsefesi ile herkesin çok sevdiği bir kişilikti. Tam bir İstanbul beyefendisi idi. İnsanların kalbini hiçbir zaman kırmadı. Çok kırıldığı zamanlarda bile kimseyi incitmedi. Çok dertleşirdik, iyi bir ağabey, dost, insandı. Yüzlerce tiyatro oyununa imza atmış, onlarca TV dizisi ve sinemada rol almıştı. En son TRT’de yayınlanan “Seksenler” dizisinde oynamıştı. Ünlü oyuncu ve yönetmen Atilla ağabey, 2013’te bypass ameliyatı olmuştu. İyiliksever kalbine yenik düşen Atilla ağabey, kaldırıldığı Kartal Devlet Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mütevazı hayatı inşallah kitap olur. Öğrenilmesi, bilinmesi gereken çok büyük bir sanatçıydı. Mekanın cennet olsun Atilla ağabey.

* * *

ATV’de her sabah reyting rekorları kıran Müge Anlı, geçtiğimiz pazartesi bin 500’üncü programını kutladı. Hakikaten Türk televizyonlarında benzeri bulunmayan çok büyük bir başarı ile Müge, programını gerçekleştiriyor. Kayıp çocukları buluyor, bilinmeyen büyük olayları aydınlatıyor ve aldığı reytinglerle de şapka çıkarttırıyor. Biz de nice bin 500’üncü programlar diyoruz. Rotamızı çarşamba akşamları severek izlenen ‘Kara Sevda’ dizisine çevirmek istiyorum. Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı dizi, hakikaten büyük bir performans kaydederek ‘Diriliş Ertugrul’ ile birlikte zirveye ortak oldu. Dizi Total’de yani tüm kişilerde Diriliş Ertuğrul dizisinin hemen arkasından az bir farkla ikinci oluyor. Diriliş Ertuğrul’u daha çok erkekler izlerken hanımların büyük çoğunluğu Kara Sevda dizisini izliyor. Başarılı dizinin önümüzdeki günlerde reytingini daha da artıracağını düşünüyorum.

* * *

CNN Türk’ün başarılı haber spikeri Başak Şengül, gectiğimiz ay bileğini kırdı. Yayınlarını kırık elle sürdüren Başak Şengül, hakikaten herkesin çok sevdiği bir ekran yüzü. Uzun yıllardır ekranda bizlere önemli haberleri aktaran Başak Şengül’ün ayrıca da çok başarılı bir şekilde yaptığı birçok haber programı var. Kendi isteği, arzusu ile eli alçıda ekrana çıkıp, rahatsızlığını belli etmiyor. Görev aşkı diye işte ben buna derim. Başak Şengül Hanımefendi’ye tekrardan geçmiş olsun diyorum. Herkese iyi pazarlar...