Referandum öncesinde reklam filminde Cumhurbaşkanlığı Forsu’nu kullanan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturduktan sonra da forstan vazgeçmedi. Erdoğan; kol düğmesinden, inşaat baretine; vatandaşa dağıttığı aşureden, bisikletine kadar her yerde Cumhurbaşkanlığı Forsu kullanıyor.
Deniz AYHAN / ANKARA

Erdoğan bilgisayarında bile Cumhurbaşkanlığı Forsu'nu kullanıyor.


Recep Tayyip Erdoğan ilk olarak, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde hazırlattığı reklam filmlerinde “Cumhurbaşkanlığı Forsu'nu” kullandı. Reklam filminin son sahnesinde forstaki güneşi aldı, güneşi forstaki yerine kendi elleriyle yerleştirdi.  Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurtiçi gezisini de Gaziantep'e yaptı. Erdoğan gezisi sırasında halka seslenirken, üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsu bulunan otobüsü kullandı.

Erdoğan'ın kol düğmesi bile Cumhurbaşkanlığı Forsu'ndan

KOL DÜĞMESİ VE BAKLAVA


Erdoğan, Apple marka bilgisayarını da forslu kullanıyor. Erdoğan’ın fotoğrafçısının servis ettiği fotoğraflarda Erdoğan'ın kullandığı Apple marka bilgisayarına kendi imzasının ve Cumhurbaşkanlığı forsunun işlendiği görüldü. Cumhurbaşkanlığı Fotoğrafçısı Yasin Bülbül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçak seyehatinden bir fotoğrafını Instagram’da yayınladı. Bu fotoğrafta Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı forsu şeklindeki kol düğmesi kullandığı görüldü.

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesindeki reklam filmi çok konuşulmuştu.


51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun tanıtımı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımlarıyla Salacak Sahil Yolu’nda gerçekleşti. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı forslu bisiklete bindi. Sarayın içinde inşa edilen Beştepe Millet Camii’nin avlusundaki giriş kapısına da fors konuldu. Türk Patent Ödülleri törenine katılan Erdoğan’a, Cumhurbaşkanlığı forsu şeklinde ve sarı-kırmızı olarak hazırlanan baklava sürprizi yapıldı. Erdoğan forslu baklava ile poz verdi, ‘sarı lacivert olsaydı’ diyerek espri yaptı.

Erdoğan’ın talimatıyla Muharrem ayı nedeniyle 14 ilde de aşure dağıtımı yapıldı. Aşurelerin üzerine Cumhurbaşkanlığı forsu konuldu.

FOTO:DHA - Erdoğan son olarak üçüncü köprü töreninde bu kıyafeti giydi.


İstanbul'un üçüncü köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son tabliyesinin yerleştirme törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Erdoğan’ın inşaat baretindeki ve ceketindeki Cumhurbaşkanlığı forsu dikkat çekti.