MAÇ DİĞER ÜLKELERDE HANGİ KANALLARDA ŞİFRESİZ?
Farklı ülkelerde yaşayan vatandaşlarımız aşağıdaki uydu kanallarından maçı izleyebilirler;
Ntv Plus Futbol 1
O2 Sport (Çek Cumhuriyet)
İdman Tv
OLL TV Player
Sky Sport 2 (Almanya)
HD, Sport 1 (israil)
Az Tv
Be Sport 1(Belçika)
beIN Sports Connetct EPANA
BT Sport 1/HD, Canal+Futbol
Canal+ Sport (Fransa)
Canal + Sport (Polonya)
Daiema Sport 2 HD
Digi Sport 1 (Macaristan)
Dolce Sport
ESPN Caribbean
Fox Sports (İtalya)
Futbol 1 (Ukrayna)
GO Sports 2
KAZ Sport, Lig tv3
FENERBAHÇE 5. KEZ GRUPLARA KALMAK İÇİN SAHADA
Fenerbahçe, yarın 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında İsviçre’nin Grasshoppers takımı Zürih şehrindeki Letzigrund Stadı’nda TSİ 20.00’de oynanacak. Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek.
Fenerbahçe’de Alper Potuk cezasını tamamladığı için Grasshoppers karşısında forma giyebilecek. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Braga karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle UEFA tarafından 3 maç ceza alan Alper, iki Monaco ve ilk Grasshoppers maçında oynamayarak cezasını çekti. Alper,Teknik Direktör Dick Advocaat’ın şans vermesi durumunda 3 maç sonra Avrupa’da formasına kavuşacak.
Sarı-Lacivertlilerde 30 Eylül’e kadar Avrupa kupalarındaki cezası bulunan Volkan Şen ise rövanşta sahada olamayacak. Fenerbahçe’de sakatlığı devam eden Josef de Souza’nın da forma giymesi beklenmiyor.
Fenerbahçe, Grasshoppers’ı elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi gruplarına 5. kez katılacak. Sistem değişikliğine gidilerek 2004-2005 sezonundan itibaren ilk tur yerine grup aşamasına geçilen organizasyonda sarı-lacivertli takım, daha önce 4 kez mücadele etti. Fenerbahçe, 2005-2006, 2009-2010, 2012-2013 ve 2015-2016 sezonlarında yer aldığı gruplardan üst tura çıkmayı başarmıştı.