BARTIN - GÜLEN'İN KİTAPLARI ÇÖPTE


Bartın’da belediyeye ait çöp konteynerinin yanında Fethullah Gülen’e ait onlarca kitap bulundu.

bartin-gulen-kitaplari-ic

Bülent Ecevit Bulvarı ışıklı kavşak yakınında ki çöp konteynerinde onlarca kitabı gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. İçi Açılan poşetlerde Fethullah Gülen’in farklı zamanlarda yayınlanan kitaplarını olduğu görüldü.  Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

bartin-gulen-kitaplari-ic-2

MANİSA'DA DA FETHULLAH GÜLEN ÇÖPTEN ÇIKTI


Darbe girişimi ardından Manisa'da başlatılan soruşturmalar sürürken, kentteki çöp konteynerlerinde Fethullah Gülen'e ait 10 bine yakın kitap ve dergi ile 1000'in üzerinde kaset ve CD bulunduğu belirtildi.

manisa-gulen-kitaplari-3

FETÖ'ye yönelik ülke genelinde başlatılan soruşturmalar, Manisa'da da sürüyor. Çok sayıda gözaltına alınan kişinin bulunduğu kentte, çöp konteynerlerinden Fethullah Gülen'in yazdığı kitaplar bulundu. Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerindeki çöp konteynerinde 10 bine yakın kitap ve dergi ile 1000'in üzerinde kaset ve CD bulunduğu belirtildi. Ayrıca çok sayıda simkart ve telefon rehberleri bulunduğu da öğrenildi. Poşetlere doldurulan bazı kitapların yanı sıra simkartları ve telefon rehberlerine, incelenmek üzere Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca el konuldu. Diğer ele geçirilen kitaplar ise savcılığın talimatıyla imha edildi.

manisa-gulen-kitaplari

BİTLİS - FETHULLAH GÜLEN KİTAPLARI DERE YATAĞINA ATILDI


Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde dere yatağına atılan Fetullah Gülen'e ait olduğu belirtilen çok sayıda kitap ve Kuran-ı Kerim bulundu.
bitlis-gulen-kitaplari

Tatvan'da yapılan ihbar üzerine Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında dere yatağında atılan çok sayıda kitap bulundu. Çevredekillerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri burada Fetullah Gülen'e ait olduğu belirtilen yaklaşık 500 kitabın yan ısıra aynı bölgeye atılan Kuran-ı Kerimler'in de bulunduğunu belirledi. Toplanan kitapların incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülürken soruşturma başlatıldı.

BURSA'DA DA FETÖNÜN KİTAPLARI ÇÖPTEN ÇIKTI


Bursa'da çöpte FETÖ ele başısı Fethullah Gülen’in kitapları bulundu.
bursa-gulen-kitaplari
Merkez Osmangazi ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ele başısı Fethullah Gülen tarafından yazılan kitaplar çöpte bulundu. Çöpler karıştırılmaya başlandığında Gülen’in seriler halinde kitapları göze çarptı. FETÖ mensuplarının darbe girişiminin başarısız olmasının ardından çöp konteynırları benzer kitaplarla dolmaya başladı. 15 Temmuz’daki hain saldırının ardından yakalanmaktan korkan FETÖ üyeleri evlerindeki kitapları ya yakıyor ya da çöpe atıyor.

AJANSLAR