Karaman İrfan Atasever Anadolu Lisesi'nde okulun müdür yardımcısı M.Ç. kızının da arkadaşı olan, lisedeki öğrencisi genç kıza cinsel tacizde bulunmakla suçlandı. İğrenç olay, genç kızın müdür yardımcısıyla konuşmalarını kayda almasıyla ortaya çıktı. Önce suçlamaları reddeden M.Ç, ses kayıtlarını dinleyince “oral seksli konuşmayı" itiraf etmek zorunda kaldı. Evli olan ve uzun süredir söz konusu okulda görevli olduğu ortaya çıkan M.Ç'nin facebook paylaşımları da dikkat çekti.

Deniz AYAS/İSTANBUL


Karaman ikinci cinsel taciz olayı ile çalkalanıyor.


Karaman, Ensar Vakfı’nda görevli öğretmenin, en az 10 öğrenciye tecavüz ettiği iddiasıyla çalkalanırken ikinci bir iğrenç olay daha yaşandı. Okul öğrencisi kızın 24 Mart’ta polise başvurmasıyla ortaya çıkan skandal Karaman İrfan Atasever Lisesi'nde meydana geldi.  İddialara göre; kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan Eğitim Bir Sen Üyesi Okul Müdür Yardımcısı  M.Ç. öğrencisi ile arasında bir yıldır cinsel içerikli sohbetler geçtiğini önce yalanladı ardından genç kızın söz konusu ses kayıtlarını ortaya çıkarması üzerine ise itiraf etti.

Söz konusu kayıtlarda M.Ç.'nin öğrencisine "oral seks istiyor musun?" diye sorduğu ve cinsel içerikli sohbet ettiği ortaya çıktı.

M.Ç'nin facebook hesabından "ahlak versi" verdiği ortaya çıktı.

HEM AHLAK DERSİ VERMİŞ HEM +18'LİK PAYLAŞIMLARDA BULUNMUŞ!


Öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu itiraf eden M.Ç'nin facebook hesabındaki "çelişkili" paylaşımları da dikkat çekti. Öğrencisine cinsel tacizle suçlanan M.Ç'nin takipçilerine "Bunca yıl kızlarınıza sahip çıkın kötü yola düşmesin dendi. Yanlıştı oğullarınıza sahip çıkın denmeliydi. Kızların hayatını karartan kim mi? Çapkın oğlum, aslan oğlum, elinin kiri diye destekleyen ailelerin oğullarıdır, Oğullarınıza sahip çıkın! Adam gibi adam yetiştirin başkasının namusunda, hayatında, bedeninde gözü olmayan..." diye 'ahlak' dersi verdiği gözlendi.

M.Ç'nin bir başka paylaşımında ise +18'lik bir karikatüre yer vermesi dikkat çekti

AÇIĞA ALINDI!


Hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatılan ve polisteki sorgusunun ardından serbest bırakılan İrfan Atasever Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı 48 yaşındaki M.Ç., İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açığa alındı.