Son dönemde aralarında sert tartışmalar yaşanan Doğu Perinçek ve Yalçın Küçük, Hulki Cevizoğlu'nun sunduğu Ceviz Kabuğu programında karşı karşıya geldi. Program esnasında tansiyonun bir inip bir çıktığı gözlenirken, yayına Yalçın Küçük ile programın moderatörü Hulki Cevizoğlu'nun arasındaki 'PKK' tartışması damga vurdu.



Yaşanan tartışma sonrası Yalçın Küçük sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir tepkiye maruz kaldı.

"İSTİKLAL MARŞI'NI MEHMET AKİF ERSOY YAZMADI"

Programda ayrıca 'İstikla Marşı' tartışması da yaşandı. Yalçın Küçük, İstiklal Marşı'nı Mehmet Akif Ersoy'un yazmadığını iddia etti. Doğu Perinçek ise "İstiklal Marşı'nı Mehmet Akif'in yazmadığına dair hiçbir ciddi belge yok! Bir tek Yalçın Küçük bu marş Mehmet Akif'in değil diyor. 80 milyon bu marş okunurken ayağa kalkıyor" dedi.

"PKK SİLAHLI BİR ÖRGÜTTÜR"

Doğu ve Güneydoğu'daki operasyonları sert bir dille eleştiren Yalçın Küçük, programın moderatörü Hulki Cevizoğlu'nun "PKK terör örgütü müdür" sorusuna "PKK silahlı bir örgüttür" cevabını verdi. Cevizoğlu'nun aynı soruyu ısrarla sorması üzerine ise bu soruya cevap vermeyeceğini belirtti.

"Sizin her sorduğunuz soruya asla cevap vermeyeceğim" diyen Küçük'e Cevizoğlu, "öyleyse buraya niye geldiniz" cevabını verdi.