Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği, sokak hayvanları için harekete geçti. Amaç, can dostlarımızın birer hediyelik eşya gibi satın alınmasını engellemek! Kurucuları ve üyelerinin büyük çoğunluğu ünlü sanatçılardan oluşan dernek, petshopların en çok hayvan satışını 14 Şubat Sevgililer Günü ve sömestr tatilinde yapmasından yola çıktı.

Aralarında Selma Ergeç’in de olduğu ünlü isimler, “Satın Alma Sahiplen” kampanyası için kamera karşısına geçti.


“Satın Alma Sahiplen” kampanyası başlattı. Kampanyanın amacı, petshoplardan hayvan satın almak yerine barınaklardaki kimsesiz hayvanların sahiplendirilmesi olarak açıklandı.

Ezgi Mola


 

Levent Üzümcü

700 HAYVANA EV BULUYORLAR


Kampanyaya destek ise yine sanatçılardan ve İstanbul’un CHP’li Kadıköy Belediyesi’nden geldi. Aralarında, Alican Yücesoy, Aslı Tandoğan, Ezgi Mola, Levent Üzümcü, Selin Şekerci ve Selma Ergeç’in de olduğu 27 sanatçı kampanyaya destek için kamera karşısına geçti. Ünlü sanatçıların, hayvanlarla çekilen fotoğrafları da Kadıköy Belediyesi’nin billboardlarına asıldı. Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi’nde 8 bin hayvanın bakımının yapıldığı, her yıl 700 hayvanın sahiplendirildiği öğrenildi.

AFİŞLER KADIKÖY SOKAKLARINDA
27 sanatçının desteğiyle hazırlanan kampanyanın afişleri, CHP’li Kadıköy Belediyesi’ne ait billboardlara asıldı.


Selin Şekerci


 

Aslı Tandoğan