Deniz üstünde zina Bodrum’da görüntülendi! Kıyamet koptu. Özellikle imam hatip bitirmiş, din ve ilahiyat okumuş, sonra da köşe yazarı olmuş İslamcı yazarlar çok kızdılar. İslam adına öfkelerine zirve yaptırıp; “Ey Suudi Arabistan’ın Prensi Nevaf el  Suud, 85 metrekarelik lüks yatı Bodrum denizinde demirleyip geceliğine 100 bin dolar ödediğin bakire kızlarla seks alemi yapmaya utanmıyor musun? Senin ülken Suudi Arabistan, kadınlara günah diye otomobil kullanmayı bile yasaklıyor, Bodrum’da deniz üstünde zina yapıyorsun... Utan... Utan...” diye yazdılar. Bu yazarların, azgın Suudi Prensi’ne “İslam adına öfke yazısı püskürtmesi” Bodrum’da tatil yaptıkları günlere rast geldi.
Doğrusu çok anlamlı oldu!
Prens denizde zina yapıyor.
Eski İslamcı yazar Bodrum’da beach clup  kumunda uzanıp göz zinası ile yattaki çıplak-cıbıldak kızların memelerine vidalanıyor.
İslam adına farkı ne?
Hangisi daha günah?
Kaç İslam var?
Ve Bodurum’da deniz üstünde zina ile kum üstünde güneşlerinken o zinaya gözle vidalanmak İslam’ın hangi türüne sığıyor?

*   *  *

Tarih okumayı sevenler bilir. Sadece doğru analizlerin peşinde koşan ve emek verilmiş tarih yazıcılığına güvendiğim üç beş yazardan biri olan siyaset bilimci Prof. Dr. Taner Timur, geçen hafta (Suudi Prens Bodrum denizinde zina yaparken ve eski İslamcı yazarlar da şımarık prense İslam adına öfkelenirken) “Aydınlanma, çağdaş dünya ve üç tarz-ı İslam” başlıklı bir yazı yayımladı. (BirGün Gazetesi Pazar eki)
Taner Timur, şunu yazdı:
İnanç alemine din felsefesi açısından eğilirsek, pratikte üç türlü Müslümanlıkla karşılaşıyoruz.
1- Chadist İslam.
2- Modernist İslam.
3- Siyasi İslam.
Taner Timur, bu üç tarz İslam’ın çıkışlarını, var oluşlarını, kök salışlarını, tarihsel verilerle destekleyerek uzun uzun anlatıyor. Siyasi İslam’ın“siyaseti İslam’ın aracı olarak değil, aksine; İslam’ı siyasetin aracı haline getirdiğine” vurgu yaptıktan sonra yazısını; Yıldız Külliyesi’nde oturan Usta (Abdülhamit) sonu ne olduysa Ankara’da Ak Saray Külliyesi’nde oturan Usta (Erdoğan) akibeti bugün de ufukta şekillenmeye başlıyor diye bitiriyor.
Okunup, saklanacak yazı.

*  *  *

Bodrum’da deniz üstü lüks zina ile beach kumunda uzanıp yattaki zinanın gazetelere basılmış fotoğrafını röntgenlemek İslam’ın yeni bir türü müdür? Suudi prense İslam adına kızanlar, konuyu bu yanıyla da yaklaşsalardı, aydınlanırdık (!)
Benim gördüğüm şu:
Kızgın beach kumunda.
Ve azgın prens yatında.
Bodrum adı oldu zina!
Yazıktır, günahtır Bodrum’a.
Bodrum, bodoşlaşıyor.