DailyMail'in haberine göre Katar Havayollarına ait olduğu iddia edilen bir uçaktaki 80 şahin sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Reddit adlı sosyal paylaşım sitesine "Uçaktaki şahinlerin fotoğrafını bir pilot arkadaşım gönderdi" notuyla fotoğrafı yükleyen kullanıcının paylaşımı görenleri şaşırttı.

Uçak içinde kuşların uçmaması için gözleri ve kanatlarının bağlı olduğu görüldü. Arap ülkelerinde şahin, doğan gibi yırtıcı kuşları beslemek bir hobi olarak oldukça yaygın. Kuşların nakliyesi için uçakların kullanılması da sık sık görülüyor. Katar Havayolları normalde ekonomi sınıfında altı tane kuş taşınmasına müsade ediyor ve ücretler 500 sterline kadar çıkabiliyor.

[old_news_related_template title="Şempanzelerin eski zorba liderlerine nasıl davrandıklarını gösteren şok edici video" desc="Şafak vakti Fongoli şempanzesi çalışma alanındaki bilim insanları korkunç bir sahneye tanık oldular." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/sempanzeler.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/sempanzelerin-eski-zorba-liderlerine-nasil-davrandiklarini-gosteren-sok-edici-video-1652296/"]