Olay, saay 20.00 sıralarında  Güngören, Haznedar'da meydana geldi. İddiaya göre, beyaz bir otomobilden uzun namlulu silahla ateş edildi. Saldırganın silahından çıkan kurşunlarla 7 kişi yaralandı. Otomobilden açılan ateşe 1 kişi tabancayla karşılık verdiği iddia edildi. Olaydan sonra saldırının gerçekleştirildiği otomobil hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Yaralıların bie kısmı çevredekiler tarafından, bazılarıda sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan 2 yaralıdan biri hayatını kaybetti.

 

SUÇ ÖRGÜTLERİ

Saldırının ardından çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırının suç örgütleri arasındaki husumetten kaynaklandığını belirledi.  Saldırının "Şirinler" olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlediği öğrenildi. Ancak vurulanlar arasın olayla hiç bir ilgisi olmayan kişiler olduğu da belirtildi.

 

ORGANİZE POLİSİ DEVRALDI

Olayın suç örgütleri arasında yaşandığının anlaşılmasının ardından, soruşturmayı İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü devraldı. "Şirinler" grubunun aynı bölgede daha önce de çatışma yaşandığı belirtildi.

030620172245017568576_2