Galatarasaray Kasımpaşa maçı bu akşam. Karşılaşma öncesi her iki takım da çalışmalarını tamamladı. Kasımpaşa rekabette toplam galibiyet sayısı bakımından Galatasaray'ın çok gerisinde. Peki Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray evinde Kasımpaşa ile oynayacak. Taraftarlar ise Galatasaray Kasımpaşa maçının zamanını, saatini ve kanalını merak ediyor. Dört maçta üç galibiyet alan Aslan şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Türk Telekom Stadı'nın dolması bekleniyor. Peki Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Geçen sezon Galatasaray deplasmanda 2-1, Kasımpaşa Türk Telekom'da3-1 kazandı. Merak edilen ilk 11'leri haberimizden öğrenebilirsiniz. Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda sorularının yanıtlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

CANLI ANLATIM!

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA?

Lider Galatasaray ile 4. Kasımpaşa arasında oynanacak maçın kanalı ve saati belli oldu. Galatasaray Kasımpaşa maçı saat 20.00'da başlayacak. Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak maçı tecrübeli hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20.00'da başlayacak olan Galatasaray Kasımpaşa maçı beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Daha önceki 26 lig maçından 16'sını Galatasaray, 4'ünü Kasımpaşa kazanırken, 6 karşılaşma berabere sonuçlandı.

SAAT: 20.00

STAT: Türk Telekom

YAYIN: beİN Sports 1

HAKEM: Cüneyt Çakır

galatasaray-kasimpasa-maci-saat-kacta

MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY: Muslera, Latovlevici, Serdar, Maicon, Mariano, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Tolga, Rodrigues, Gomis

[old_news_related_template title="CANLI İZLE: Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izle! GS maçını şifresiz yayınlayacak uydu kanalları listesi" desc="Galatasaray Kasımpaşa maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar mücadeleyi şifresiz yayınlayacak uydu kanalları aramalarına başladı. Lider Galatasray Kasımpaşa karşısında üç puan arayacak. Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izleme linki haberimizde. İşte maçı şifresiz canlı yayın ile izlenebilecek uydu kanalları listesi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/galatasaray-kasimpasa-maci-canli-izle-yayin-kanallar-sifresiz.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/canli-izle-galatasaray-kasimpasa-maci-canli-izle-gs-macini-sifresiz-yayinlayacak-uydu-kanallari-listesi-2013342/"]

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel, Ben Youssef, Veigneau, Sadiku, Pavelka, Murillo, Neumayr, Trezeguet, Edok

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI KAPALI GİŞE

Sarı-Kırmızılı taraftarlar Kasımpaşa maçında Türk Telekom Stadyumu'nun tamamını dolduracak. Satışa çıkan biletler büyük ilgi görürken, kombine kartlarla birlikte tribünlerde 50 bine yakın Galatasaray seyircisinin olması bekleniyor. Ayrıca maça gelemeyecek olan kombine sahipleri, kartlarını 1 karşılaşmalığına başka bir taraftara devredebiliyor.



İki takım bugün 27. kez Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Geride kalan 26 lig maçından 16'sını Galatasaray kazanırken 6 karşılaşma berabere sonuçlandı. Kasımpaşa ise 4 kez galip geldi. Bu maçlarda Sarı-Kırmızılılar 51 gol atarken, Kasımpaşa 25 kez fileleri havalandırdı.

GALATASARAY KAYIPSIZ DEVAM ETMEK İSTİYOR

Bu sezon yaptığı transfer ve oynadığı futbolla şampiyonluğun büyük adaylarından olan Galatasaray, ligde mağlubiyet almayan iki takımdan biri konumunda bulunuyor. Mayıs ayında şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa engelinden de kayıpsız ayrılmak istiyor.



Bu yaz döneminde transfer edilen Fransız golcü Bafetimbi Gomis, Süper Lig’de oynadığı 4 karşılaşmada da rakip fileleri havalandırmayı başardı. Yıldız golcü, Kayserispor, Osmanlıspor, Sivasspor ve Antalyaspor müsabakalarında 5 gol kaydetti. Gomis, takımın gol yükünü çekmesinin yanı sıra yaptığı 2 asistle de takımında lider konumda bulunuyor.

KASIMPAŞA PUAN ALAMAYA KARARLI

Kasımpaşa, 2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 5. haftasında Galatasaray ile 16 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 20:00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam tamamlayacak.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde Teknik Sorumlu Kemal Özdeş yönetiminde Galatasaray'a hazırlanan Lacivert-Beyazlı ekip zorlu maçtan puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

İki sezon önce de kadrosunda bulunan 23 yaşındaki Nijeryalı defans oyuncusu Kenneth Omeruo'yu yeniden 1 yıllığına kiralayan Kasımpaşa'da bu oyunun ilk 11'de olup olmayacağına Kemal Özdeş karar verecek. Malatyaspor'a geçen Adem Büyük'ün yokluğunda forvet hattı yine Neumayr, Trezeguet ve Eduok'tan oluşacak.

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı’ndaki mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Maçın başlama saati 20:00… Bu karşılaşma öncesinde ev sahibi takım 10 puanla zirvede yer alırken, konuk takım 7 puanla 6. sırada bulunuyor