Erdoğan'ın 16 Nisan referandumu için İzmir'de yapacağı miting öncesi Müftülüğün çalışanlarına gönderdiği mesaj dikkat çekti.

Müftülük tarafından tüm personele telefon mesajı olarak iletilen metinde şöyle denildi;

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 09 Nisan Pazar günü İzmir'i ziyaret edeceklerdir. Bu neden le tüm personelimizin ilgili toplantıya katılmaları zorunludur. Lakin çok önemli işi olanların 06.04.2017 mesai bitimine kadar Müftülüğü arayarak bilgi vermeleri gerekmektedir. Konuyla ilgili bilgilendirme mesajları gönderilecek olup, gereğini rica ederim.

ÖNEMLİ-- 09.04.2017 tarihli İzmir'deki toplantıya eşinizi ve cemaatinizi de dahil edebilirsiniz. Bunun için yarın saat 12.00'a kadar kaç kişiyle katılacağınızı İVEDİLİKLE Müftülüğümüze bildirmenizi rica ederim."

İŞTE O MESAJ:

izmir-muftulu-mesaj

[old_news_related_template title="İzmir'de mitinge katılanlara bir gün izin!" desc="İzmir'de Cumhurbaşkanı Erdağan'ın yarın İzmir'de yapacağı miting öncesi, kentte birçok üniversite ve okulda mitinge katılım çağrısı yapılırken, katılımcılara bir gün idari izin kullandırılacağı belirtildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/dokuzeylul_iha.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/egitim/izmirde-mitinge-katilanlara-bir-gun-izin-1781834/"]