Sabah saatlerinde Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nin karşı tarafında yer alan Kuzey Irak'ın Kanimasi bölgesinde çıkan çatışmada bir askerimizin şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığı bilgisi gelmişti. Bu haberin şokunu atlatamadan bir acı haber de Ağrı'dan geldi.

AĞRI'DA DA BİR ŞEHİT BİR YARALI!


Ağrı Doğubeyazıt ilçesinde  yürütülen operasyonlarda bir güvenlik korucusu şehit oldu bir güvenlik korucusu da yaralandı Çatışmada 4 terörist de öldürüldü.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada;  "25 Eylül 2017 tarihinde Doğubayazıt İlçesi Yaygınyurt Köyü Civarında 3 Afganlı göçmenin bölücü terör örgütü mensuplarınca vurularak öldürülmesinin ardından İl Jandarma Komutanlığınca bölgede başlatılan geniş çaplı operasyonlarda; 28 Eylül 2017 Perşembe günü Güngören Köyü civarında teröristlerle sıcak temas sağlanmış, 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Çatışmalarda 1 güvenlik korucusu şehit olmuş, 2 güvenlik korucusu yaralanmıştır. Bölgede geniş çaplı operasyon devam etmektedir" denildi.
(DHA)

[old_news_related_template title="Kuzey Irak'tan acı haber geldi!" desc="Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nin karşı tarafında yer alan Kuzey Irak'ın Kanimasi bölgesinde çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Çatışmada 3 PKK'lı terörist de öldürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/sehit-dha-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-kuzey-iraktan-aci-haber-2029787/"]