Temsilcimiz Beşiktaş Monaco deplasmanında üç puan arayacak. Dev mücadele ise TRT 1 kanalından canlı izlenebilecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu gece 8 maç oynanacak. Temsilcimizin maçı TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Tur atlamak isteyen siyahbeyazlılar deplasmanda puan almak istiyor. İnternetten maçı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden TRT 1 izleme yollarını araştırıyor. Aşağıda paylaştığımız linkten maçı canlı izleyebilirsiniz. İşte TRT 1 HD canlı yayını...

TRT 1 İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

Şampiyonlar Ligi maçlarının tamamını yayınlamasa da bir kısmını yayınlayan TRT kanalları internetten nasıl izlenir merak ediliyor. Bu gece oynanacak Monaco Beşiktaş maçını canlı yayınlayacak olan TRT 1 kanalını web tv üzerinden HD olarak izleyebilirsiniz. TRT canlı izleme linki haberimizde.

[old_news_related_template title="ŞİFRESİZ CANLI İZLE: Monaco Beşiktaş maçı izle! BJK Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz canlı yayın!" desc="Monaco Beşiktaş maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar hangi kanalın maçı şifresiz yayınlacağını merak ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Beşiktaş, Monaco maçından da puan çıkarırsa gruptan çıkmaya çok yaklaşacak. İlk iki maçında altı puan toplayarak bir ilke imza atan temsilcimiz 11'i nasıl olacak? Heyecanla beklenen Monaco Beşiktaş maçını haberimizde bulunan linkten şifresiz canlı izleyebilirsiniz. İşte maçın canlı izleme yolları ve muhtemel 11'leri..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/monaco-besiktas-maci-canli-izle-bjk-maci-canli-yayin.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sifresiz-canli-izle-monaco-besiktas-maci-izle-bjk-sampiyonlar-ligi-maci-sifresiz-canli-yayin-2053235/"]

TRT 1 CANLI İZLE!

Beşiktaş deplasmanda Monaco ile mücadele edecek. Monaco Beşiktaş maçı TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.
trt-1-canli-izle-hd-trt-canli-yayin-izle-besiktas-leipzig-maci

İLK 11'LER BELLİ OLDU!

MONACO:
 Subasic, Sidibe, Glik, Jemerson, Toure, Tielemans, Moutinho, Fabinho, Lemar, Keita Balde, Falcao

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Quaresma, Babel, Talisca, Cenk Tosun



TRT 1 YAYIN AKIŞI

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecanı TRT 1 kanalında yaşanacak. İşte TRT 1 yayın akışı;

05:38İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı
05:40Halit Yerebakan'la Doktor Geldi
07:00İyilik Kulübü
07:40Yeşil Deniz
10:001'de Bugün
10:10Beni Böyle Sev
12:45Halit Yerebakan'la Doktor Geldi
14:301'de Bugün
14:40Bir Yastıkta Kocayalım



16:45Hakkını Helal Et
19:10Hava Durumu
19:15Habere Doğru
19:30Ana Haber
19:55Doğrusu Ne?
20:00Altın Petek
21:05Maça Doğru
21:45Şampiyonlar Ligi Grup Karş. "Monaco-Beşiktaş"
22:30Devre Arası
22:45Şampiyonlar Ligi Grup Karş. "Monaco-Beşiktaş"
23:45Payitaht "Abdülhamid"
03:00Halit Yerebakan'la Doktor Geldi
04:101'de Bugün
04:20Bir Yastıkta Kocayalım
ANDERSON TALİSCA: SAKİN KALACAĞIZ

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Anderson Talisca, Monaco maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.Deplasmanda oynayacakları Monaco maçı öncesi konuşan Talisca şu ifadeleri kullandı;“Çok önemli bir maça çıkacağız. Karşımızda kaliteli bir takım olacak. Dengeli bir gruptayız. İlk iki maçı kazandık. Buraya 6 puan ile geldik. İyi gidişatı sürdürmek istiyoruz. Soyunma odasında atmosfer gayet iyi. Ligde istediğimiz sonuçları alamadık. Takım içinde dayanışma yüksek. Avrupa'da konsantrasyonumuz çok yüksek. Bunu yarınki maçta sahada göstermek istiyoruz. Sahada yer almak her zaman önemli benim için. Bazen ritim bulmak kolay olmuyor. Bazen sahada farklı çözümler bulmak gerekiyor. Ben her maçta konsantrasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum. Yarın akşam sahada iki kaliteli takım olacak. Rakip iç saha avantajını kullanmak isteyecek. Sahada sakin kalarak istediğimiz sonucu almaya çalışacağız.”

MAÇ NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


Şampiyonlar Ligi’nde muhteşem karşılaşma! Kara Kartal, Türkiye’nin gururunu kabartmak için sahaya çıkacak. 17 Ekim Salı akşamı TSİ 21.45'te II. Louis Stadı'nda oynanacak Monaco Beşiktaş maçı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek. Monaco Beşiktaş maçı TRT 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

 KIRMIZI ALARM!

Son beş haftada beş kırmızı kart gören Beşiktaş'ta futbolcular, yönetimi alarma geçirdi. Özellikle Ryan Babel’in atılması sonrası sabırlar taştı. Başkan Fikret Orman ve kurmayları, normal prosedüre ek cezalar verme kararı aldı. Sezon sonuna kadar kırmızı kart gören isimlere ekstra para cezaları verilecek. Öte yandan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbolcularının transfer haberleriyle gündeme gelmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirip oyuncuların bu konuda uyarılmasını istedi.

İŞTE MONACO BEŞİKTAŞ MAÇININ OYNANACAĞI STADYUM