Beykoz’un Dereseki Köyü’nde 70 metre derinliğindeki sondaj kuyusuna düşen yavru köpek kurtarıldı. Yaklaşık 30 santimetre çapında 70 metre derinliğindeki kuyuya düşen köpeği kurtarmak için 10 gündür ekipler uğraşıyordu.

İtfaiye, TTK, İBB, AFAD, veterinerler ve hayvanseverlerden oluşan yaklaşık 50 kişilik grubun gece gündüz süren çalışmaları, bu sabah saat 05:00 sıralarında küçük köpeğin sağ salim kurtarılmasıyla mutlu sona erdi.

kopek-kurtarma-880-2

Türkiye'nin en büyük hayvan kurtarma operasyonuna katılan ve evlerine bile gitmeden, çok zor koşullar altında pes etmeyip çalışmalarını sürdüren ekibin o anlarda yaşadığı mutluluk kameralara yansını. Sevinçten zıplayanlar birbirlerine sarılıp 'Kuyu' köpekle fotoğraf çekildiler.

FOTO: İHA / 0 metre derinliğindeki kuyudan bu sabah kurtarılan kangal cinsi yavru köpek, tedavi edilmek üzere Fatih'te bulunan hayvan hastanesine gönderildi. FOTO: İHA / 0 metre derinliğindeki kuyudan bu sabah kurtarılan kangal cinsi yavru köpek, tedavi edilmek üzere Fatih'te bulunan hayvan hastanesine gönderildi.


İŞTE O ANLAR:

 

KURTARMA ÇALIŞMALARINA ÖMÜR GEDİK DE KATILDI


14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel Nişantası'nda sahne alan Ömür Gedik, sahne biter bitmez Beykoz'a 'kuyu'nun yanına gitti ve kurtarma çalışmalarına katıldı.