Murat Hazinedar görevden uzaklaştırma kararından sonra ilk kez Sözcü’ye konuştu. Hazinedar henüz kendisine görevden uzaklaştırıldığına ilişkin resmi bir tebliğ yapılmadığını söyledi.

Hazinedar “Belediyeye gidiyorum şu an.. Orada gereken açıklamayı yapacağım. Bugünkü açıklamalarım aslında hepsine cevaptı. Onların beyanlarına tekrar belediyede tek tek yanıt vereceğim. Elime gelmiş henüz resmi bir şey yok. Resmi bir şey gelmeden açıklama olmaz. Zaten bekleniyordu bu karar. Geçen hafta genel başkan yardımcımız belgeyi buldu. Belgede ‘biz alacağız ama belge bulun bize” deniliyordu. Hepsine yanıt vereceğim” diye konuştu.

[old_news_related_template title="Son Dakika... Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar görevden uzaklaştırıldı" desc="İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil'in Anayasa'nın 127 nci maddesinin verdiği yetki doğrultusunda bugün görevden uzaklaştırıldıkları belirtildi. Murat Hazinedar ve meclis üyesi Hüseyin Avni Sipahi kararından sonra ilk kez SÖZCÜ’ye konuştu. Hazinedar henüz kendisine görevden uzaklaştırıldığına ilişkin resmi bir tebliğ yapılmadığını söyledi. Hazinedar “Bugünkü açıklamalarım aslında hepsine cevaptı. Onların beyanlarına tekrar belediyede tek tek yanıt vereceğim' dedi. Sipahi ise “Türkiye’de ilk defa bir meclis üyesi görevinden uzaklaştırılmış oldu. Nedenini bilmiyorum daha karar tebliğ edilmedi” dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/sur-sondakika-13.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-besiktas-belediye-baskani-murat-hazinedar-gorevinden-uzaklastirildi-2160352/"]