Florida'nın Jaksonville kentindeki bir alışveriş merkezinde düzenlenen video oyunu turnuvası esnasında silahla ateş açıldı.

[old_news_related_template title="Fransa'da bıçaklı saldırı: Ölü ve yaralılar var" desc="Fransa'nın başkenti Paris'te bıçaklı saldırı dehşeti yaşandı. Başkentin dışındaki Trappes bölgesinde yaşanan saldırıda en az bir kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi. Soruşturma devam ederken Fransa İçişleri Bakanlığı hayatını kaybedenlerin saldırganın annesi ve kız kardeşi olduğunu duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/08/iecrop/fransiz-reuters_16_9_1535022166.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/fransada-bicakli-saldiri-olu-ve-yaralilar-var-2589011/"]

3 ÖLÜ 11 YARALI

Jacksonville polisi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, olayda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini, yaralılar olduğunu belirtti. Yerel basında polis kaynaklarına dayandırılan haberlerde ise saldırıda 3 kişinin öldüğü ve 11 kişinin ise yaralandığı aktarıldı.

Saldırıda 9 kişinin silahla, 2 kişinin de olay yerinden kaçmaya çalışırken yaralandığını aktaran Williams, şüphelinin kimliğinin Baltimore nüfusuna kayıtlı 24 yaşındaki beyaz erkek David Katz olarak belirlendiğini vurguladı.

Saldırının ardından ABD basınına açıklama yapan bir kaynak ise olayda saldırgan dahil 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 11 kişinin de yaralandığını açıklamıştı.

TÜM BAĞLANTI YOLLARI KAPATILDI

Polis sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ayrıca bölgede saklanan çok sayıda insana ulaştıklarını belirterek, saklanmaya devam eden kişilerin 911’i arayarak saklandıkları yeri kendilerine iletmelerini istedi. Yetkililer, olay yerine çok sayıda ambulansın yanı sıra itfaiye ve polis sevk edildiğini, bölgedeki tüm bağlantı yollarının araç ve yaya trafiğine kapatıldığını da açıkladı. AJANSLAR