Haliç Köprüsü'nden Topkapı istikametine ilerleyen 34 KYM 30 sivil plakalı askeri cip ve arkasındaki uçaksavar silahını görenler gözlerine inanamamış, araç içindeki iki kişi ve aracın bu durumu merak konusu olmuştu. Cipin sürücüsü yolda giderken fuara gittiğini söylemişti.

İstanbul'da üzerine maket uçaksavar monte edilen cip, trafikten men edildi. Aracı trafikten men eden ekipler, sürücü Murat Y'yi gözaltına aldı. Kadıköy Polis Merkezi'ne götürülen Murat Y'nin işlemleri devam ediyor. FOTO:DHA İstanbul'da üzerine maket uçaksavar monte edilen cip, trafikten men edildi. Aracı trafikten men eden ekipler, sürücü Murat Y'yi gözaltına aldı. Kadıköy Polis Merkezi'ne götürülen Murat Y'nin işlemleri devam ediyor. FOTO:DHA


KADIKÖY'DE YAKALANDI

Haberin yayınlamasının ardından trafik polisleri ilk gördükleri yerde aracı durdurdu. Kadıköy'de yakalandığı öğrenilen aracın sürücüsü Murat Taşlıdağ Kadıköy Polis Merkezi'ne getirildi.

FOTO:DHA FOTO:DHA


Araçta bulunan silahın maket olduğu anlaşılırken, Taşlıdağ'a araç kullanırken cep telefonu ile konuşmak, emniyet kemerini takmamak, araçta teknik değişiklik yapmak, trafiği tehlikeye düşürmek suçlarından cezai işlem uygulandı. Araç ise trafikten men edildi.

FOTO:DHA FOTO:DHA


Taşlıdağ önceki gün aracı kullanırken, maket silahın üstündeki brandanın uçtuğunu, istemeyerek böyle bir görüntüye yol açıldığını belirtti.

Taşlıdağ'ın fuara gitmediği, özel bir partiye katılmak için yola çıktığı öğrenildi. Taşlıdağ'ın polis merkezindeki işlemleri sürüyor.

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Araç Kadıköy İskele Polis Merkezi’ne getirilerek didik didik incelenirken, sürücüye dört farklı trafik kuralını ihlal ettiği ve trafik güvenliğini de tehlikeye düşürmekten idari işlem uygulandığı öğrenildi. Sürücü Murat T. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

AJANSLAR

 

FOTO:DHA FOTO:DHA


 

FOTO:DHA FOTO:DHA