Fenerbahçe başkanlık seçimi resmi olarak sona erdi. Fenerbahçe’nin 33. başkanı Ali Koç oldu. Büyük heyecana sahne olan seçimlerde Ali Koç büyük coşku yaşıyor. Kulübe maddi yardımda bulunacağını da açıklayan Ali Koç ne kadar para verecek? İşte, Ali Koç başkanlık konuşması, Ali Koç vaatleri, Ali Koç serveti ve Ali Koç hakkında merak edilenler…

ALİ KOÇ BAŞKANLIK KONUŞMASI

Ali Koç konuşma yapmak için kürsüye çıktı.

Koç, “Sizin ümidiniz umudunuz olmaktan iftihar ediyorum. Bu sevgi, bu inanç, bu güven az insana nasip olacak bir şey” ifadelerini kullanırken seçimi kaybeden Aziz Yıldırım ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım için “Kırgınlık, kızgınlık yok. Hele kin, nefret kesinlikle yok. Ne yaşandıysa yaşandı, keşke yaşanmasaydı” diyen Ali Koç “En büyük kahramanlığını da 3 Temmuz’da göstermiştir. Çünkü kendisi direkt hedef alınmıştır” şeklinde konuştu.

ali-koc-baskan-aa

İşte Ali Koç’un seçim zaferi sonrasındaki ilk sözleri;

ALİ KOÇ: Öncelikle seçimli genel kurul neticesi hepimize hayırlı uğurlu olsuın. Nereden başlayacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Dereyi görmeden paçaları sıvayan bir insan değilim. Arkadaşlarla yemeğe gidelim istedik, yer bulamadık. O kadar plansızız. Ben size teşekkür ederim, sizi tebrik ederim. Tebrik edecek o kadar çok insan var ki. Ben sadece bu başarının vitriniyim. Bu yolda hep inandım, ve ne dedim? Kim kazanırsa büyük farkla kazanacak dedim. Çünkü siz bana ve ekibime öyle şeyler yaşattınız ki bu yolculukta, çok emindik kendimizden. Ama acaba bir şeyi yanlış mı görüyoruz, kongreler farklıdır dedik. Bu sevgi, bu inanç, bu güven az insana nasip olacak bir şey.

“NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM”

Bu yolda kimeye biat etmedik. Kimseden menfaat beklemedik. Bu kadar organik olabilirdi bir kampanya. Niye biliyor musunuz? Sizin sayenizde. Bana dediler ki, kongreler başkadır, sokak başkadır. Her zaman olur mu öyle şey dedim. Fenerbahçe taraftarının resmi temsilcileridir kongre üyeleri. Ben de bu inançla gittiğim her yerde belki de bazı kongre üyelerimizi üzmek pahasına, herkes yolcu, taraftar hancıdır dedim. Ben de bir taraftarım dedim. Bugün çok duygu yüklüyüm. Ne diyeceğimi tam bilemiyorum. Teşekküre başlasam sahura kadar burada kalırız. Bu sizin eseriniz. Bir dakika bir kez sizleri utandıracak mahcup edecek bir şey yapmamak için ben ve arkadaşlarım bu yolda saygıda sevgide kusur etmemek için camiaya layık olabilmek için çok titiz davrandık. İtinayla davrandık. Küçük bir ekibimiz vardı. Başardıklarımıza baktığınızda bu kadar az insanla mı yaptınız dersiniz. Ama hayır sizlerle yaptık. Biz sadece aracı olduk sizlere.

ali-koc-aa

ALİ KOÇ'UN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Semih Özsoy, Nevres Erol Bilecik, Mehmet Burhan Karaçam, Sevil Zeynep Becan, Şaban Erdikler, Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Metin Şen, Turhan Şahin,Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komşuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Burak Çağlan Kızılhan