İngiltere Dışişleri Bakanlığı Türkiye’yi ziyaret edecek İngiliz vatandaşlarını İstanbul Havalimanı hakkında uyardı.

Express'in haberine göre; havalimanının yeni olduğunu bu yüzden düzenin tam olarak oturmadığı vurgulanırken İngiliz vatandaşlarına uçuşlarından önce erkenden havalimanında olmaları gerektiği uyarısı yapıldı.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı açıklamasında, “Havalimanına ulaşımda yaşayabileceğiniz gecikmeden dolayı alana uçuş vaktinizden önce erken gelmenizi öneriyoruz böylece kapılar arasında geçişlerde yeterli zamanınız da olacaktır” ifadesi kullanıldı.

[old_news_related_template title="Üçüncü havalimanı açılıyor, servis kaç para? Güzergah neresi?" desc="29 Ekim’de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk uçuş 31 Ekim'de yapılacak. Güvenlik kameralarından uçuş kodlarına kadar her şey belirlenirken toplu taşıma ulaşımının nasıl olacağı hâla netlik kazanmış değil. Vatandaşın İstanbul Yeni Havalimanı'na nasıl gideceği ise merak konusu. Metro yok. 48 F otobüsü dışında belirnemiş bir hat da yok. Geriye iki seçenek kalıyor. Taksi ya da özel araç.. Peki size bu farklı taşımanın maliyeti kaça patlayacak. İşte cevabı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/48-f_16_9_1525074915_16_9_1539341414.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/ucuncu-havalimani-aciliyor-servis-kac-para-guzergah-neresi-2676851/"]