Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın “Saray'da Erdoğan ile görüşen CHP'li” yazısının yankıları sürüyor. Turan, yazısına konu olan CHP'li ismin Muharrem İnce, bu bilgiyi kendisine veren ismin de Talat Atilla olduğunu açıkladı. Muharrem İnce, Rahmi Turan tarafından isminin açıklanmasının ardın sosyal medya üzerinden sert bir açıkama yaparak iddiaları yalanladı.

İNCE'DEN BASIN AÇIKLAMASI DUYURUSU


Konuyla ilgili bir açıklama daha yapan İnce, "24 Kasım 2019 Pazar günü saat 13.00’de Yalova Merkez Elmalık Köyündeki evimde sürece ilişkin kamuoyunu bilgilendirmek için isteyen gazetecinin istediği soruyu sorabileceği basın toplantısı düzenleyeceğim" dedi.

[old_news_related_template title="Son dakika... Muharrem İnce'den ilk açıklama" desc="Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, kendisine bilgi veren kaynağının Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğünü iddia ettiği o ismin Muharrem İnce olduğunu açıkladı. İnce de, bu gelişme üzerine konuyla ilgili ilk değerlendirmeyi sosyal medya hesabından yaptı. İnce 'İddiaların benimle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur, olamaz. Bu iş elbette sadece yargıyla sınırlı kalmayacaktır. Bunun benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik bir operasyon olduğunu ve bunun Genel Merkezin mutfağında bir çete tarafından pişirildiğini biliyordum. ' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/11/22/iecrop/18_16_9_1574463372.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-muharrem-inceden-ilk-aciklama-5467757/"]